✨ Velkommen 2023 ✨

Et flunkende nytt år ligger foran oss, en hel kalender klar til å fylles med innhold, utfordringer, opp og nedturer, minner, yoga og nye opplevelser. Jeg gleder meg!
Yoga

Et flunkende nytt år ligger foran oss, en hel kalender klar til å fylles med innhold, utfordringer, opp og nedturer, minner og nye opplevelser.

De siste årene har livet lært oss at ting raskt kan endre seg og at vi selv må være flinke på lage oss gode og innholdsrike liv.

Mine ønsker for det kommende året

For det kommende året ønsker jeg et inkluderende samfunn hvor det er plass til alle, der ingen trenger å står utenfor fellesskapet og være redde eller usikre.

Pandemien har lært oss at vi er større og sterkere sammen, ved å stå sammen, handle sammen og dermed også at man oppnår bedre resultater sammen.

Oppstart av nye yogakurs i uke 3

Nye yogakurs starter i uke 3 og jeg gleder meg til å utfordres, oppnå resultater og dele minner og gode opplevelser sammen med nye og gamle yogiser.

Jeg ønsker dere alle varmt velkommen på yogamatten.

Les mer om meg her:

Namaste fra Marie

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder