🍁 🍂Høst  🍂🍁

Vi trenger alle årstidene enten vi er natur eller mennesker. På den måten tillater vi å tilrettelegge for endring og påfyll av både Yin og Yang energi.

Årets vakreste tid er omsider her igjen. Luften blir kaldere, klarere, solen står lavere, mørket kommer tidligere og bladene forandrer farge til rød, oransje og gul før de faller av.

Hvert år blir jeg overveldet over hvilken fantastisk verden vi lever i. Naturen forstår selv at en ny årstid er på vei og at den skal gå i dvale.

Vi er natur

Vi er alle natur og på denne tiden av året opplever jeg at jeg blir påvirket av naturens syklus. Jeg føler for å tilbringe mer tid hjemme på sofaen, jeg har behov for å lade batteriene, hvile og finne ro. Når jeg lytter til kroppen og tillater den å gi den det den ber om danner jeg et godt fundamentet for en god og sunn fysisk og psykisk helse.

Vi trenger alle årstidene enten vi er natur eller mennesker. På den måten tillater vi å tilrettelegge for endring og påfyll av både Yin og Yang energi.

Hvordan kan våren og sommeren vokse frem uten at høst og vinteren har fått hvile?

Du trenger ikke å hvile hele vinteren. Men du må sørge for å leve i tråd med naturen og at det er tid til nok ro i livet ditt.

~ Autumn show’s us how beautiful it is to let things go

Namaste fra Marie

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder