3 gode grunner for at du bør teste yoga

Det finnes mange ulike yogaformer og felles for alle yogatyper er bruk av pust.
yoga

🧘‍♀️ Yoga styrker ledd og beinstruktur og ved å praktisere yoga regelmessig vil du merke at kroppen blir sterkere og smidigere. Husk at det finnes mange ulike typer yoga og jo mer dynamisk yogaform du velger desto mer trener du muskulaturen.

🧘‍♀️Uansett hvilken livssituasjon du står i opplever de aller fleste stress eller uro på et tidspunkt i livet. Ved å bruke pusten som et verktøy vil du oppleve at du vil bli roligere og mindre stresset.

🧘‍♀️Mange som trener yoga regelmessig, vil merke at de blir gladere, lettere til sinns, roligere og mer bevisst på hva som er best for en selv.

Det finnes mange ulike yogaformer

Er du usikker på hvilket kurs som passer best for deg?

Ta kontakt så finner vi i felleskap det beste alternativet for deg og din kropp. Nye yogakurs starter i uke 42. Les mer om mine yogakurs her:

Jeg gleder meg og ønsker nye og gamle yogiser varmt velkommen på matten.

Namaste!

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder