Åpne hjerte, løft blikket, strekk armene opp og se muligheter – ikke begrensninger

I yoga arbeider vi med holdningen. Rett deg opp, løft blikket og brystet og fokuser på noe som du mestrer.
yoga

I yoga praktiserer vi ofte yogaøvelser (Asanaer) hvor vi løfter brystet, blikket og armene. Når vi gjør det arbeider vi med holdningen samtidig som vi signaliserer til kroppen og hjernen at vi er åpne for å ta imot det som kommer av muligheter.

Å senke hode og krumme ryggen kan signalisere ydmykhet noe som enkelte ganger er sunt. Men et senket hode og blikk gir oss ikke det samme perspektivet som når vi retter oss opp. Når vi løfter blikket åpnes sinnet for å ta i mot og se nye muligheter og veier.

Positivt selvsnakk

Rett deg opp, løft blikket og brystet og fokuser på noe som du mestrer og som du er stolt av. Kjenn etter hvilken mestringsfølelse det gir og la det positive selvsnakket fylle hele deg med positivitet – Hver eneste dag!

Yoga handler om å søke inn og kjenne at der er det godt å være.

Vårens siste kursrunde starter i uke 12 fra og med mandag 20. mars 2023, les mer om dem her:

Namaste fra Marie

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder