Bedriftsyoga på Kystmuseet i Øygarden

Bedriftsyoga på Kystmuseet i Øygarden - Øygardens vakreste yogasal.
yoga

I 2023 har jeg vært så heldig at jeg har fått starte uken med bedriftsyoga på vakre Kystmuseet i Øygarden – en fantastisk start på uken!

Bedriftsyoga er noe av det kjekkeste jeg vet og slike tilbakemeldinger varmer mitt yogahjerte.

Yoga i fjero på Kystmuseet i Øygarden

«Yoga i fjero på Kystmuseet i Øygarden – Vi på Kystmuseet har siden nyttår vært så heldige at vi har hatt besøk av yoga-instruktør Marie Skogedal hver mandag morgen. Med tilpassete øvelser og veldig god instruksjon, har de ansatte og besøkende, fått en strålende start på arbeidsuken.

Leder av Kystmuseet, Lennart Fjell, er ivrig deltaker: Det er ingen tvil om at dette er er godt tiltak, og effekten viser seg allerede. Mange ansatta, og besøkende, har administrative jobber, som krever en del stillesitting. Og å da få denne muligheten til å få bedre helse, både fysisk og psykisk, er gull for oss! Og det skader heller ikke at det foregår på den fantastiske beliggenheten i Taremare hav og berekraftssenter. 

Kystmuseet i Øygarden anbefaler derfor bedriftsyoga på det sterkeste!»

Les mer om Kystmuseet her:

https://kystmuseet.museumvest.no/

Ønsker du bedriftsyoga i din bedrift? Ta kontakt med meg for et godt tilbud.

Namaste fra Marie

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder