Spiritus Yoga tilbyr yoga skreddersydd til din bedrift.

Yoga, pust og tilstedeværelse har vist seg til å være et effektivt verktøy for å stå i hektiske arbeidsdager på en stødigere måte. Ved å bli bevisst på egen pust, senke skuldrene og koble sammen pust og bevegelse står vi i utfordringer og stress på en bedre måte.

Erfaringen viser at ansatte som har mye stillesittende ellerstatisk arbeid opplever at det er godt med et avbrekk. Ansatte har gitt tilbakemeldinger på at de samarbeider bedre, at yoga gir dem økt konsentrasjon og at de evner å takle stress og press på en bedre måte.

Jeg er en sertifisert freelance yogalærer med lang og bred erfaring i å undervise ulike typer yoga. Yogakurs kan tilrettelegges etter behov og avholdes i bedriftens lokaler.

Spiritus Yoga legger vekt på at ansatte skal ha mulighet til å integrere yoga og pust i livet generelt og ikke minst i sin arbeidshverdag. Jeg ønsker at yoga og bruk av pust kan bli en innarbeidet praksis som tilfører hverdagen forbedret kvalitet

Senk stressnivået i din bedrift og invester i å løfte stemningen på arbeidsplassen!

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder