Bevissthet

I mange år løp jeg med skuldrene høyt, telefonen oppunder øret med lunsjen i den ene hånden samtidig som den andre hånden vandret over pc tastaturet.
yoga

De senere årene har jeg i større grad blitt bevisst på hvor mange av oss som måler egen viktighet og personlig vekst opp mot hvor travelt man har det på jobb og i livet generelt. Jeg har selv vært en av dem som i mange år løp med skuldrene og telefonen oppunder øret, lunsjen i den ene hånden samtidig som den andre hånden vandret over pc tastaturet. Kjenner du deg igjen?

Refleksjon

Hva betyr en god og travel jobb hvis man ikke har tid til å høste eller nyte fruktene av den… Hva betyr den om du har mistet deg selv på den travle veien mot målet og ikke lengre vet hvem du er?

Hvilken glede er det å ha suksess om du ikke har tid til å feire den sammen med familie og venner og om du ikke lenger har kontakt med deg selv og dine verdier?

Personlig vekst

Personlig vekst er for meg å kunne være tilstede, kunne nyte tid med dem som betyr aller mest og gjøre mer av det som er viktig sammen med dem som gjør meg glad. Det er å arbeide med det jeg brenner for og å kunne være tilstede i meg selv og mitt sinn og kjenne på at der er det godt å være.

Hva er personlig vekst for deg?

Namaste fra Marie

Les mer om min historie og vei til indre ro her:

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder