Gi slipp på masken

Som yogalærer mener jeg at det er viktigere enn noen gang å opprettholde en jevnlig yoga, meditasjon og pustepraksis hvor man søker inn og forankrer trygghet.
Yoga

Ja takk til et mer åpent, inkluderende, varmt og sårbart samfunn hvor vi tør å slippe masken og prate om livet, helsen, utfordringer og glede.

De siste årene har vært tøffe vi er i større grad redd, bekymret og noen av oss mer reservert. Bekymringer, nedstengninger, økonomisk usikkerhet, krigen, påtvungen separasjon og farer generelt har gjort noe med oss – vi frykter.

Yogapraksis som forankrer trygghet

Som yogalærer mener jeg at det er viktigere enn noen gang å opprettholde en jevnlig yoga, meditasjon og pustepraksis hvor man søker inn og forankrer trygghet og stabilitet.

Det eneste du kan endre er det som skjer her og nå i dette øyeblikket. Se for deg at du bruker pusten som et verktøy og si til deg selv:

Pust inn positivitet og god energi – pust ut og gi slipp på det du ikke trenger å bære på. Gjenta prosessen hver eneste dag – det er umulig å stresse like mye når du praktiserer dype, rolige pust.

Du er ansvarlig for ditt liv

Du er ansvarlig for å ta gode valg for deg og din kropp. En sterk & myk kropp og et stødig sinn danner et godt fundament for å stå i livet på en gladere, sunnere og tryggere måte.

Det er netopp derfor det er viktig å ha tryggheten som Yoga, pust og meditasjon tilfører deg i livet!

Nye yogakurs starter i neste uke – les mer om dem her:

Jeg gleder meg og ønsker nye og gamle yogiser VARMT velkommen på matten.

Namaste fra Marie

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder