Har du opplevd at ikke kroppen spiller på lag?

Har du noen gang kjent at kroppen ikke spiller på lag og at du har vært på underskuddssiden på grunn av fysisk eller psykisk sykdom, stress og utbrenthet?
Yoga

Har du noen gang kjent at kroppen ikke spiller på lag og at du har vært på underskuddssiden på grunn av fysisk eller psykisk sykdom, stress og utbrenthet?

Hvordan finne styrke og overskudd igjen når kroppen streiker? Kjenner du deg igjen?

Yoga som et verktøy

Å bruke yoga som verktøy for å finne tilbake til din indre ro, kraft og styrke er fantastisk når man lytter til kroppen og kjenner etter på hvordan det bør praktiseres.

Jeg opplever at mange savner andre alternativer enn “hard trening” som et tilbud for å vedlikeholde kroppen. Mange opplever at det blir det for hardt og at det koster mer enn det smaker. Når man praktiserer yoga lærer man å fokusere inn, bruke pusten og være myk og sterk på samme tid.

Nyskjerrig på mine yogakurs?

Nysgjerrig på å teste ut et av kursene mine? Nye yogakurs starter i uke 3 og jeg har en rekke ulike kurs. Ta kontakt om du ønsker å melde deg på, har ytterligere spørsmål eller om du lurer på hvilket kurs som passer deg best.

Les mer om kursene

Jeg ønsker dere fortsatt god jul!

Namaste fra Marie

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder