Hva er dine intensjoner for 2023?

Yoga og meditasjon skaper rom for refleksjon, selvransakelse og det hjelper oss med å gi slipp på negative tankemønstre og det som ikke gagner oss.
yoga

2022 går mot slutten og et nytt og ubrukt år står for døren. På årets siste dag synes jeg at det er fint å reflektere over det som har vært og som jeg vel og merke gjør hver måned sette noen nye intensjoner for det kommende året/ måneden.

På den måten er det lettere å avlutte eller gi slipp på det som har vært utfordrende og vanskelig og reflektere over hva det har lært meg.

Yoga og meditasjon skaper rom i sinnet

Yoga og meditasjon skaper rom for refleksjon, selvransakelse og det hjelper oss med å gi slipp på negative tankemønstre og det som ikke lenger gagner oss.

Bruk litt tid i dag på å reflektere over hva du ønsker mer av og hva som er dine intensjoner for det kommende året.

Nye yogakurs starter i uke 3

Jeg gleder meg til å treffe nye og gamle yogiser på matten i uke 3 og ønsker alle et riktig godt nyttår!

Les mer om mine yogakurs her:

Namaste fra Marie

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder