Kunsten å leve

Mange av oss lever på gammel vane og følger de rutinene som vi alltid har fulgt - til tross for at vi ikke nødvendigvis er fornøyde med veien vi går.
yoga

Mange av oss lever som om livet varer evig og at det aldri skal ta slutt. Vi lever på gammel vane og følger de rutinene som vi alltid har fulgt – til tross for at vi ikke nødvendigvis er fornøyde med veien vi går.

Du er ansvarlig for endringer i eget liv

Husk at du er ansvarlig for ditt liv og gjøre de endringer som trengs for å bryte innarbeidede gamle mønstre. Det er tross alt ditt levesett, dine vaner og uvaner som har tatt deg der du er i dag. Når du blir bevisst på hva som er ditt mønster er det faktisk ikke så vanskelig å bryte det.

Bruk tid på å reflektere rundt hvordan du ønsker å leve ditt liv og bli bevisst på hvordan du skal nå dine mål. Husk: Du kan ikke endre noe du ikke er bevisst på du gjør!

Gode grenser fordi du fortjener det

Sett gode grenser for deg selv og en høy standard for hvordan du ønsker å leve – Du fortjener det beste – tilstedeværelse og bevissthet fører frem.

Les mer om min endring her:

Vær tilstede i DITT liv.

Namaste fra Marie

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder