Aktiv ashtanga – vinyasa yogakurs

Mange trekkes mot Aktiv Vinyasa Yoga fordi de ønsker økt styrke, balanse og fleksibilitet - da passer kurset perfekt for deg!

Mine vinyasa yogatimer er basert på ashtanga yoga hvor jeg lager egne flows der pusten kobles sammen med bevegelse. Timene er fysiske krevende og du vil oppleve at du både blir svett og varm.

Mange trekkes mot vinyasa yoga fordi de ønsker økt styrke, balanse og fleksibilitet – da passer kurset perfekt for deg!

Om yogakurset

Ordet vinyasa stammer fra sanskrit og betyr “å koble pust og bevegelse”. En regelmessig yogapraksis styrker kroppen fysisk men gir også bedre mentalt fokus. Det virker balanserende og stressdempende ettersom vi praktiserer dyp og rolig nesepust. Pusteteknikken bidrar til å koble hodet, kroppen og sinnet sammen.

Aktiv vinyasa yoga trener endringsvilje, viljestyrke og ikke minst – styrke! Uavhengig av om du ønsker å praktiserer Ashtanga Vinyasa yoga som trening, stressmestring eller av nysgjerrighet er målet: å fremme balanse, likevekt, glede, velvære og mestring i hverdagen.

Hver time avsluttes med en deilig savasana.

Det er en fordel om du har gjort yoga før men det er ingen nødvendighet.

NB: Jeg holder også flere ukentlige kurs og skulle ikke alle kursdagene passer kan du ta igjen tapte timer på et av mine andre yogakurs.

Pris 13 ukers yogakurs: 2600,-.

Pris Klippekort med 10 klipp: 2300,-.

Pris Drop in: 250,-.

Kurs info

Dette er et 13 ukers kurs, men du er fortsatt velkommen til å bli med etter kursstart. Dropin kr 250,-

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder