Myk Yogakurs

Den rolige, avslappende og verdifulle yogapraksisen som gir tid og rom for å kunne gi slipp, gi seg hen og synke ned og inn i seg selv.

Myk Yoga er en rolig yogaform hvor vi arbeider med å utforske kroppen i hver enkelt  yogaøvelse. På den måten kommer vi i dyperer kontakt med pusten, kroppen og sinnet. Du vil kjenne at musklene jobber og får spenne av, tankene stilner og at pusten blir roligere og mer fullstendig. 

Om yogatimen

Timene vil variere og du vil bli veiledet gjennom myke rolige bevegelser. Myke yogaøvelse bidrar til å åpne opp kroppen, styrke muskulaturen, frigjøre spenninger, redusere stress og gjenopprette balansen i kroppen. Kurset passer for alle som ønsker en yogatime med egenpleie der kroppen blir sterk, myk og sinnet rolig. 

Velkommen til en yogatime hvor du lærer å være. 

Jeg ønsker deg varmt velkommen på yogamatten.

NB: Jeg holder også flere ukentlige kurs og skulle ikke alle kursdagene passer kan du ta igjen tapte timer på et av mine andre yogakurs.

Pris 13 ukers yogakurs: 2600,-.

Pris klippekort med 10 klipp: 2300,-.

Pris Drop in: 250,-.

Dersom du ønsker å melde deg på to kurs får du 20% rabatt på kurs nummer to.

Kurs info

Dette er et 13 ukers kurs, men du er fortsatt velkommen til å bli med etter kursstart. Dropin kr 250,-

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder