Senior yoga

Gjennom regelmessig yogapraksis kan du lindre, samt forebygge, skader og aldersrelaterte sykdommer.
Senior yoga

Jo eldre man blir jo viktigere er det å opprettholde bevegelighet, styrke og balanse for å unngå fall og skader. Disse tre områdene er det vi jobber med i senioryoga. Du trenger ikke være ung eller å ha praktisert yoga tidligere. Alle kan gjøre yoga – enten du er sprek og aktiv eller du har begrenset mobilitet – for eksempel vanskeligheter med å komme deg opp og ned fra gulvet. Her tilrettelegges det for den enkelte.

Yoga tilpasset alle

Når vi praktiserer yoga gir vi slipp på prestasjonskrav og forventninger. Når man fokuserer inn blir det enklere å være tilstede, lytte og kjenne etter på hva du trenger her og nå.

Dyp og langsom pust er det elementære i alle typer yoga. Gjennom dyp og kontrollert pust frigjør vi spenninger i kroppen, kommer dypere inn i øvelsene og blir mer tilstede i kropp og sjel. Yoga er også mye mer enn bare de fysiske øvelsene, det handler om å skape balanse og harmoni mentalt.

Senior Yoga er fantastisk kjekt og alle kjenner på mestring og utvikling.

Jeg ønsker deg/dere varmt velkommen på yogamatten.

NB: Jeg holder også flere ukentlige kurs og skulle ikke alle kursdagene passer kan du ta igjen tapte timer på et av mine andre yogakurs.

Pris: 13 ukers yogakurs: 2600,-.

Pris Klippekort med 10 klipp: 2300,-.

Pris Drop in: 250,-.

Kurs info

Dette er et 13 ukers kurs, men du er fortsatt velkommen til å bli med etter kursstart. Dropin kr 250,-

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder