Kvinnedagen

I dag skal vi minnes, hedre og feire oss selv og alle kvinner som gjennom historien har kjempet ulike kamper for kvinners rettigheter.
yoga

Kjære flotte kvinner.

I dag skal vi minnes, hedre og feire oss selv og alle sterke kvinner som gjennom historien har kjempet ulike kamper for kvinners likestilling og rettigheter.

Til tross for at Norge er på pallplassen som et av verdens mest likestilte land opplever dessverre hver fjerde kvinne fysisk og/eller psykisk vold.

Konsekvensene av å leve under slike forhold kan resultere i alvorlige helseplager som ptsd, angst, depresjon, rusmisbruk og selvskading.

Vi må i enda større grad tørre å bry oss, spørre og forholde oss til at det gjelder kvinner i et av verdens mest likestilte og rikeste land.

Det gjelder VÅRE kvinner og medsøstre – dem vi møter på gaten, på butikken, på dugnad, på arbeid, på bussen eller på treningssenteret.

Alle kvinner er verdifull – de fortjener å bli sett og hørt!

Gratulerer med kvinnedagen!❤️

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder