Livet er her og nå

Yoga, mindfulness og meditasjon lærer deg å akseptere og ikke nære de hendelsene som har hendt deg.
Yoga

De siste årene har jeg ved flere anledninger erfart hvor skjørt livet er og hvor viktig det er å leve til det fulle. Man vet aldri hvor lang tid vi har tildelt her på jorden. Derfor er det viktig å prøve å legge bak seg fortiden, de tingene som har vært og gjør deg ferdig med dagen.

Hverdagsregel

Gjør det til en hverdagsregel og hver kveld prøve å legge bort det som har vært av stress, usikkerhet, hendelser, irritasjoner – det er historie og tilhører fortiden.

Husk at vi alle gjør det beste ut fra våre forutsetninger og hvor en er. Arbeid med å gi slipp og la det som ikke gagner deg å bære på fare.

Ved å fokuserer på det som du ikke kan endre vil du gjøre deg selv vondt og ødelegger den fantastiske dagen av muligheter som ligger foran deg. Det vil stjele øyeblikkene fra deg og det vil tømme deg for energi.

Livet vil deg vel

Yoga, mindfulness og meditasjon lærer deg å akseptere og ikke nære de hendelsene som har hendt deg – Det lærer deg at livet vil deg vel.

Fyll hver dag med positivitet, glede, tilstedeværelse og opplevelser. Husk at hver dag er en gave med nye og ubrukte muligheter!

Nye yogakurs starter i uke 12, les mer om de ulike kursene her:

Namaste fra Marie

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder