Livets harde skole – Min historie

Gjentatte ganger lukket jeg øynene for kroppens signaler og jeg fortsatte å stå i en usunn hverdag.

I flere år arbeidet jeg dobbelt – på dag og kveldstid og presset meg langt lenger enn det som var ansvarlig. Av frykt for det ukjente og om jeg ville overleve økonomisk hvis jeg sluttet i arbeid sto jeg i en slitsom og usunn arbeidshverdag. Det til tross for at jeg innerst inne var klar over at jeg gikk på akkord med meg selv.

Gjentatte gangen valgte jeg å lukke øynene for kroppens signaler og fortsatte og presse meg. 🥺

Når man bevisst overser signalene som kroppen febrilsk sender ut over tid slår det til slutt ut i fysiske eller mentale sykdommer. Det resulterte i at jeg møtte veggen, ble fullstendig utbrent og alt føltes mørkt og tungt.

Yoga og takknemlighet

I dag er jeg takknemlig og innser at jeg trolig ikke hadde stoppet opp og lyttet inn om det ikke hadde endt slik. Det hjalp meg til å innse at jeg ikke kunne gå tilbake til min gamle hverdag. 🙏

Jeg befant meg ved et veiskille hvor jeg måtte ta et valg, tørre å satse på og undervise yoga, pust og meditasjon på fulltid – det jeg brenner for og som gir meg positivt påfyll og energi. Tiden var kommet for å arbeide på en måte som helbredet meg og skape et liv jeg ikke trengte ferie fra. 🧘‍♀️

Med gjentatte nedstegninger har det vært en lang reise og jeg er enda ikke i mål. Men, jeg nærmer meg litt og litt mer for hver dag som går og jeg tør i større grad og stole på prosessen. 💫

Jeg er, jeg våger, jeg mestrer og jeg våger å tro at det jeg gjør er godt nok!❤️

~ Mennesker trenger ikke bare noe å leve av, det er også viktig å ha noe å leve for! 💫🧘‍♀️❤️

Les mer om pust og pusteteknikk her:

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder