Livsvalg og endringer

Vi vet ikke hva fremtiden bringer, ved å bryte gamle mønstre og ta gode livsvalg åpner vi opp for endring
Yoga

Erfaringer, valg og opplevelser vi har gjort oss gjennom livet kan ikke endres, men vi kan lære av dem, akseptere dem og velge å legge dem bak oss.

Vi kan ikke styre fremtiden, men vi kan velge å bryte gamle mønstre og legge til rette for å gjøre andre valg. Det er ikke nødvendigvis alltid vi velger rett eller at valgene våre fører oss akkurat dit som vi planlagte. Men, kanskje var det nettopp fordi du tok en omvei at døren mot en livsviktig endring åpnet seg?

Gi slipp

Vi kan ikke vite hva fremtiden vil bringe, men ved å bryte gamle mønstre og ta gode livsvalg åpner vi opp for endring. Alle kan gjøre endringer og vonde hendelser trenger ikke være en livstidsdom.

Jeg har jobbet med endringer i mange år og de første årene tviholdt jeg ubevisst på relasjoner og hendelser som ikke gagnet meg. Inntil jeg via yoga og meditasjon evnet å ta et skritt tilbake å ikke respondere på spontane følelser.

Ved å nysgjerrig observere øyeblikket og tillate å være tilstede ble nåtiden mindre preget av usikkerhet, selvkritikk og ustabilitet. Klarheten hjalp meg til å gjøre nødvendige endringer som medførte at jeg evnet å finne troen på at livet ville meg godt.

Mange opplever mye indre støy og at det er krevende med tilstedeværelse. Når vi praktiserer yoga tilrettelegger vi for å tåle tilstedeværelse og å finne ro.

Practice and it will come!

Nå er det kun ett par ledige plasser igjen på de ulike yogakursene som starter i uke 3. Du kan lese mer om dem her:

Jeg gleder meg til kursoppstart og ønsker dere velkommen med på matten!

Namaste fra Marie

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder