Nyttår

Nyttår er en tid for optimisme og fremtidstro, mange av oss skal begynne på nytt
yoga

Nyttår er en tid for optimisme og fremtidstro, mange av oss skal begynne på nytt. Sette en strek over det vi ikke liker ved oss selv – Bli den vi virkelig ønsker å være…

Hvor mange av oss har ikke de siste dagene samlet oss for å dele forsettene for det kommende året?

Vi skal nå matchvekten, vi skal bli sunnere, vi skal trene mer, slutte å snuse, bruke mindre tid på skjermen og være mer tilstede.

Vær raus mot deg selv

Nyttårsforsetter kan være en positiv ting, vi har alle behov for konkrete målsettinger slik at vi kan utvikle oss i ønsket retning. Enkelte ganger kan derimot målene forvandles til en byrde som bidrar til mer dårlig samvittighet enn motivasjon.

Enkelte ganger holder det å bli mer bevisst på hvordan vi disponerer tiden, ikke legge listen for høyt men å akseptere hvordan livet er nå. Aksept handler om å se situasjonen slik den er, uten unnvikelse eller fortrenging – å godta livet eller situasjonen slik det er nå.

En aksepterende holdning behøver ikke å innebære at vi liker, støtter eller bifaller tingenes tilstand. Det betyr at vi forsøker å dyrke en villighet til å være med det som er, uten å forsøke å flykte.

Det kan gi oss en verdifull pause mellom en hendelse og en reaksjon, noe som skaper gode vekstvilkår for kloke avgjørelser. Da tror jeg også at vi har mer energi til å iverksette de endringene som virkelig er nødvendig for å leve et bedre liv.

Nye yogakurs starter i uke 3 fra og med mandag 15. januar 2024 og du kan lese mer om dem her:

Det er få ledige plasser igjen på kursene – jeg ønsker dere varmt velkommen med og ett riktig godt nyttår!

Namaste fra Marie ❤

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder