Jeg elsker å dele av min yogaglede med andre

Mitt navn er Marie Ruud Skogedal og jeg er en freelance yogalærer som holder en rekke ulike kurs primært på Arhat senteret på Straume nær Sartor Senter, men også på Askøy, Bergen og omegn.

Jeg har lang og bred erfaring i å undervise yoga og jeg har praktisert yoga i 12 år. For meg handler yoga om langt mer enn de fysiske øvelsene, det handler om å forene kropp, pust og sinn for å komme i balanse.

Det var pusteøvelsene og sinnsroen yoga ga meg som tiltrakk meg først. Etterhvert oppdaget jeg at kroppen ble sterkere, smidigere og jeg fikk en større bevissthet rundt hvordan de fysiske øvelsene styrket meg fysisk og enda viktigere mentalt. Yoga, pust og meditasjon er en svært viktig del av livet mitt. Pust betyr yoga!

Min drøm om å bli yogalærer ble oppfylt i juni i 2019 da jeg fullførte min Ashtanga-Vinyasa yogalærer utdannelse. Siden den gang har jeg fullført Yoga Nidra yogalærer utdannelse, Yin yogalærer utdannelse, kurset meg innenfor meditasjon og deltatt på en rekke workshoper. 

Marie holder også på med en 300 T lærerutdannelse innenfor Mindfulness og Meditasjon og hun elsker å dele av sin yogaglede med andre. Hun har en varm formidlingsevne som gjør at deltakerne føler seg velkommen, trygg og ivaretatt.

ALLE kan gjøre yoga – yoga handler om å komme i kontakt med sinnet, kroppen, pusten og din indre ro – ikke å kopiere andre.

Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder