Sett en høy standard for deg selv

Husk at gode rutiner, takknemlighet og egenpleie gjør deg til en bedre og mer mindful versjon av deg selv - DU fortjener å ha det godt! 
Yoga

Våg å leve hver dag som om den skulle vært din siste og sett en høy standard for deg selv. 

Nøkkelen til et godt og bærekraftig liv ligger i å tro at livet vil deg vel – at du lager gode rutiner og tar gode valg for deg selv. Det danner fundamentet for en produktiv, gladere og positiv hverdag. Gode rutiner påvirker livet i en positiv retning. Men husk å gjøre rutinene så enkle at de blir gjort. 

Mine rutiner

Jeg starter hver morgen med en morgenkaffe før jeg skal på jobb sittende i sofaen hvor jeg gir meg tid til stillhet og bare være. Deretter fortsetter jeg med en meditasjon på mellom 10 og 20 minutter. 

Utover dagen sørger jeg for å være ute i frisk luft, jeg praktiserer yoga – alene og/eller sammen med alle de flotte yogisene mine. Hver kveld avsluttes med en kveldsmeditasjon og skrive takknemlighetsdagbok. 

Disse rutinene har resultert i at jeg har fått en bedre fysisk og mental helse, en sunnere kropp og et roligere sinn. Jeg står bedre i livet!

Husk at gode rutiner, takknemlighet og egenpleie gjør deg til en bedre og mer mindful versjon av deg selv – DU fortjener å ha det godt! 

Namaste fra Marie 

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder