Sinnsro

Sinnsro kan være utfordrende i en hektisk, uforutsigbar og stressende verden.
yoga

I ungdoms og inn i voksenårene strevde jeg voldsomt med å finne ro i sinnet. Det føltes slitsomt og utfordrende å være alene og jeg opplevde til stadighet en indre uro. Sinnsro kan være utfordrende i en hektisk, uforutsigbar og stressende verden. Spesielt siden vi til enhver tid er eksponert for ytre påvirkning og støy.

Hvordan få mer sinnsro og harmoni?

Under finner du noen tips som forhåpentligvis kan hjelpe deg mot et mer rolig og harmonisk sinn:

Tilstedeværelse:

Indre uro kommer ofte av bekymringer om fremtiden eller fortiden. Husk at det eneste du kan kontrollere er det som skjer her og nå – øv deg på å være mindful og tilstede i øyeblikket.

Senk tempoet:

Sett av tid hver dag til stillhet og gjør noe som gir deg glede og som roer deg ned. Gå en tur i naturen, mediter, gjør en pusteøvelse eller praktiser yoga.

Aksept:

Å være stresset, føle på overveldeenhet, frykt, negativitet eller uro og angst er vanligere enn du tror. Vi alle kjenner på håpløshet iblant. Det er viktig å akseptere og erkjenne følelsene fremfor å ikke forholde seg til dem. Ved å akseptere og utforske dem kan du lære å takle dem på en sunn måte.

Practice and it will all come!

Les mer om meg her:

Namaste fra Marie

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder