Sommerferie

Vårens kursrunde er over og jeg har sommerferie. Nye yogakurs starter på Arhat senteret i uke 34 fra og med mandag 19. august 2024
yoga

Tiden går fort og vårens kursrunde er over. Men, jeg gleder meg allerede til nye yogakurs starter på Arhat senteret i uke 34 i august. Inntil den tid har jeg delvis sommerferie.

Selv om jeg har sommerferie fra yogakursene vil det ikke si at det kanskje blir både fjell yoga, fjord yoga, muligens enkelttimer eller workshoper i løpet av sommeren.

Tusen takk

Jeg er ydmyk og svært takknemlig for at så mange har deltatt på mine yogakurs i løpet av vinteren og våren. Jeg er rørt over alle de flotte tilbakemeldingene og den fantastiske utviklingen yogisene mine har hatt!

Jeg vil benytte anledningen til å ønske alle mine fine yogiser og følgere en riktig god sommer.

Husk:

Ikke still for høye krav til deg selv og din yogapraksis. Noen ganger holder det å bare rulle ut matten og sitte deg ned for å ta en pusteøvelse. Andre ganger er det nok å gjennomføre en solhilsen eller noen av dine favorittøvelser. Men, det er alltid tid til litt yoga, omså bare noen få minutter i løpet av dagen eller uken!

Jeg starter opp med nye 13 ukers yogakurs i uke 34 og dere finner alle arrangementene her:

Høstens timeplan

Mandag 19.8.24:

13 ukers myk yogakurs

Torsdag 19.8.24:

13 ukers senior yoga, 13 ukers ashtanga – vinyasa yoga og 13 ukers yin yogakurs

Påmelding til høstens yogakurs er allerede godt igang og flere av kursen begynner å fylle seg opp. Så ikke vent for lenge med å melde deg på.

Ordtak for sommeren

You may not be able to control the whole world, but you may learn to control your inner world through yoga.

Jeg gleder meg til kursoppstart og ønsker nye og gamle yogiser varmt velkommen med på yoga i løpet av sommeren og høsten.

Namaste fra Marie ❤

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder