Takk for nå Hardanger

Jeg inviterer til en ny Yogaweekend i Hardanger 15 - 17 september 2023. Velkommen med på nye eventyr hvor vi i felleskap skaper gode minner og opplevelser for livet.
yoga

Jeg finner ikke sterke nok ord for å beskrive hvilken fantastisk yogahelg vi har hatt. Den har virkelig bydd på det som jeg elsker aller mest å gjøre – min definisjon på en luksushelg! 🧘‍♀️

Vi har praktisert deilig yoga, meditert, vi har hatt tid til å nyte: vakker utsikt, nydelig mat og drikke, hyggelig selskap, bading – både inne og utendørs, shopping og egentid. 🙏

Det er viktig å sette av tid til å gjøre mer av det som gir deg positivt påfyll og energi. For meg er helger med yoga, pust og meditasjon et påfyll av luksus og egenpleie. Da fungerer jeg også bedre i hverdagen! 🧘‍♀️

Yogareiser i 2023

Jeg gleder meg til nye reiser og opplevelser sammen med dere til neste år. Jeg inviterer til en ny Yogaweekend i Hardanger 15 – 17 septmeber 2023 og jeg har fremdeles ledige plasser. Det blir en kortreist luksushelg som byr på ro, yoga, pusteøvelser, meditasjon, bading og velvære på alle måter.

Velkommen med på nye eventyr i 2023 hvor vi i felleskap skaper gode minner og opplevelser for livet.❤️

Mer om det her

Les mer om meg og helgen på Facebook eller her på min hjemmeside:

Namaste!

.

.

.

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder