Tanker og refleksjoner

Det nærmer seg jul og nyttår og jeg har reflektert rundt hvorfor så mange av oss har en tendens til å sette seg et mål om at en gang i året skal man bli en bedre versjon av en selv.
Yoga

Det nærmer seg jul og nyttår og jeg har reflektert rundt hvorfor så mange av oss har en tendens til å sette seg et mål om at en gang i året skal man begynne på nytt og bli en bedre versjon av en selv.

Slette og sette en strek over det vi ikke liker ved oss selv og bli den personen som vi drømmer om å være.

Nyttårsforsetter

Ved nyttårsforsettene skal vi bli sunnere, trene mer, gå ned i vekt, ha mindre skjermtid, gå flere turer, bruke mer tid med familien og være mer tilstede. Hvorfor vente til 1 januar – fungerer ikke dagen i dag like bra? Er datoen viktigere enn forandringen?

Noen ganger holder det å øke bevisstheten, rundt hva og hvem vi velger å bruke energien og tiden vår på. Husk at de små endringene er langt mer bærekraftig og viktige enn store omveltninger som vi ikke klarer å holde over tid.

Husk

Ikke vær din egen fiende og legg listen så høyt at du blir streng og skuffet over deg selv. Gjør små endringer, vær raus med deg selv og gjør ditt beste – det er mer enn godt nok!

Namaste fra Marie

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder