Tanker rundt yoga, meditasjon og den indre selvkritikeren

Vi alle kjenner tidvis på den lille stemmen og selvkritikeren å forteller deg at du ikke er god nok
yoga

Vi alle kjenner vel tidvis på den lille stemmen og selvkritikeren som sitter på skulderen og forteller deg at du ikke er god nok, flink nok eller at du mestrer godt nok. Den lille papegøyen som plaprer og holder deg nedtrykt og fanget i skam, skyldfølelse og negativitet.

Praksis

Når vi praktiserer yoga, mindfulnes og meditasjon bevisstgjør vi skyggesidene våre. De som separerer oss fra frihet, harmoni og kjærlighet. Når vi jevnlig praktiserer skaper vi en større bevissthet som observerer uten å dømme som gir påfyll av kjærlighet og selvaksept. Det frigjør oss fra mønstrene våre som ubevisst holder oss nede.

Husk at ved å bli bedre kjent med deg selv, å søke inn som du gjør når du praktiserer blir du en tryggere versjon av deg selv. Egenkjærlighet og selvpleie er ikke egoistisk. Å gi deg selv påfyll av kjærlighet, forståelse og gode grenser bidrar til at du har mer å gi andre i en større sammenheng.

Reflekter

Reflekter litt rundt: Hvor mange ganger prater du deg selv ned i løpet av dagen? Bli bevisst på selvkritikeren og gi deg selv forståelse og påfyll av ting som gjør deg godt. Husk at jo mer du tør å skinne – jo mer tillater du andre og skinne også!✨

Namaste fra Marie

Foto: Irene Sletvik

Les mer om andre fordeler med en jevnlig praksis her:

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder