Tilstedeværelse

Yoga, meditasjon og mindfulness hjelper meg til å være mer tilstede - lytte inn og bli en bedre versjon av meg selv.
yoga

Yoga, meditasjon og mindfulness hjelper meg til å være mer tilstede – lytte inn og bli en bedre versjon av meg selv.

Det hjelper meg til å evne og sette av tid til stillhet for å lytte og kjenne etter hva kroppen og sinnet behøver. Praksisen hjelper meg til å gjøre mer av det jeg trenger og sist men ikke minst hjelper det meg til å være mer tilstede i øyeblikket når jeg gjør det.

Stillhetens magi

Sett av tid til å lytte inn og gi deg selv det du trenger. Sett av et lite magisk øyeblikk i stillhet hvor du finner ro til å navigere ditt indre kompass. Sett deg godt til rette, lukk øynene, få kontakt med pusten & sinnet, steng forstyrrelser ute og tillat deg selv tiden du behøver. Vær tilstede her og nå og tillat deg selv å nyte hvert eneste minutt av livet – Husk alle stadier i livet er verdifulle.

Silence isn’t empty, it’s full of answers.

Les mer om yogapraksis her:

Namaste fra Marie

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder