Tusen takk for 1000 følgere på Facebook

1000 følgere på Facebook - tusen takk til alle dere som følger, heier og deler.
Yoga

Jeg er målløs, ydmyk og svært takknemlig for å ha nådd over 1000 følgere på Facebooksiden min. Spesielt rørende er det ettersom det har vært noen tøffe år som nyoppstartet bedrift hvor jeg som så mange andre har blitt hardt rammet av pandemien og nedstengninger. Jeg startet opp høsten 2019 og opplevde etter kun få mnd drift å bli stengt ned og var nedstengt 10 av 12 mnd i 2020 og 11 av 12 mnd i 2021.

Takknemlig

Derfor er jeg er uendelig takknemlig for alle som liker, heier, følger og gir tilbakemeldinger og anmeldelser både her på Facebook og ellers på mine tjenester.

Har du deltatt på mine kurs, live sendinger, fjell yoga, hage yoga, yogaweekend eller workshoper og vil dele din opplevelse under anmeldelser på Facebooksiden min ?

Jeg ønsker svært gjerne å høre fra deg!

Jeg blir takknemlig om du vil ta deg tid til å skrive en anmeldelse. Da er du også med i trekningen av en liten gave fra meg. Det blir trekning i midten av mars.

Følg meg gjerne få Facebook:

https://www.facebook.com/spiritusyogamarie

Nye og spennende yogakurs starter i uke 12 fra og med mandag 20. mars – les mer her:

Takknemlig hilsen fra Marie

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder