Verdensdagen for psykisk helse – Løft blikket

Jeg har selv valgt å være åpen rundt mine psykiske utfordringer da jeg tror at åpenhet rundt sårbarhet er viktig og at mange kan kjenne seg igjen.

Å prate om psykisk sykdom er viktig og avgjørende for at flere skal tørre å åpne seg rundt temaet. Jeg har selv valgt å være åpen rundt mine psykiske utfordringer da jeg tror at åpenhet rundt sårbarhet er viktig og at mange kan kjenne seg igjen.

Løft blikket

Årets tema oppfordrer til markeringer som skaper gode og meningsfulle møter mellom forskjellige mennesker. Ensomhet og utenforskap er sentrale utfordringer for den psykiske folkehelsen. Mennesker har et grunnleggende behov for å bli sett, føle tilhørighet og ha noen å støtte seg til. Tiltak som kan styrke opplevelsen av forståelse er helsefremmende og kan redusere hyppigheten av både psykiske og fysiske plager.

Tør å bry deg

Verdensdagen i år oppfordrer til markeringer med mangfold. Det er med på å utvide vår forståelse for hverandre for å motvirke stigma, ensomhet og utenforskap.

Vi trenger hverandre!

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder