Yoga – en tålmodig praksis

Yoga er ikke bare “en trening for kroppen”. Det handler også om å leve på en god måte og finne balanse i livet sitt.

Det gleder mitt yogahjerte å kunne si at det ikke lenger kun er noen få som praktiserer yoga. Pr i dag finner du en rekke yogakurs, yogastudioer og det er yogatimer på de aller fleste treningssentrene.

Jeg elsker jobben min og noe av det beste med å arbeide som yogalærer er å følge utviklingen til yogisene mine og se at de går ut fra timene smilende. De fleste føler både på mestring, glede og at de er lettere til sinns.

Yoga er en praksis som består av en rekke øvelser som bidrar til at du blir sterk og myk i kroppen. Når du kobler sammen pust og bevegelse bidrar dem også til økt mental ro – ro i sinnet.

Yoga er ikke bare “en trening for kroppen”. Det handler også om å leve på en god måte og finne balanse i livet sitt. Det å puste riktig og roe ned tankene, er en del av treningen. Når du blir kjent med øvelsene vil du oppleve at tankene roer seg når du praktiserer – Du føler deg rolig og er tilstede. Det er da du virkelig gjør du yoga!

Yoga er ikke noe man lærer og blir ferdig med, man lærer noe nytt hele tiden. Jeg er takknemlig for å skulle fortsette å lære resten av livet fordi Yoga er en svært viktig del av livet mitt.

Les mer om yogapraksis her:

Namaste fra Marie <3

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder