~ Yoga – ett trygt anker i hverdagen ~

På matten finner jeg ro selv om jeg noen ganger føler på motstand. Etter praksisen føles livet alltid litt bedre
yoga

Jeg har ofte tatt enkle utveier for å slippe å stå i ubehag. Valgt minste motstands vei fordi det føltes mest komfortabelt.

Jeg pleide å finne på unnskyldninger for å ikke praktisere yoga eller gjøre andre ting som krevde disiplin. Jeg kunne finner mange unnskyldninger for å ikke møte meg selv i stillheten og fokuset innover som man har på yogamatten.

På matten finner jeg sinnsro og glede

matten finner jeg ro selv om jeg også noen ganger føler på motstand. Etter praksisen føles livet alltid litt bedre, praksisen kan sammenlignes med et fysisk og mentalt vedlikehold av kropp og sinn. Det gjør at jeg blir bedre på livet og et bedre menneske for dem rundt meg.

Takk yoga for alt du er for meg!

Yogakursene er akkurat starter og du kan melde deg på drop in timer ved å ta kontakt via min hjemmeside eller på e-post.

Les mer om kursene her:

Namaste fra Marie

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder