Den trygge yogapraksisen

Opplevelser som vi i større grad har opplevd de siste årene rundt økonomisk usikkerhet, påtvunget separasjon og tapet av normalitet gjør noe med oss, og vi frykter.

De siste årene har vært tøffe og mange opplever at hverdagen i større grad er preget av usikkerhet, stress og redsel. Mange er redd eller bekymret for usikkerheten i Europa, krig, fremtiden og økonomien.

Opplevelser som vi i større grad har opplevd de siste årene rundt økonomisk usikkerhet, påtvunget separasjon og tapet av normalitet gjør noe med oss, og vi frykter.

Yoga forankrer trygghet

Som yogis og yogalærer mener jeg at det er viktigere enn noen gang å opprettholde en jevnlig yogapraksis hvor man søker inn i eget sinn og forankrer trygghet og stabilitet. Når verden er i ubalanse er det viktig å ha tryggheten som yoga tilfører deg i livet. På yogamatten møter vi oss selv – slik vi har det her og nå uten å skulle endre eller forandre.

Det er nettopp i usikre tider og når livet føles rart det er godt å søke inn i kroppen og finne trygghet i pusten. Noen ganger må jeg selv øve meg på det jeg underviser i:

Å puste rolig, opprettholde en regelmessig praksis og sist men ikke minst å godta det jeg ikke kan styre slik at det heller ikke får stjele min energi.

Jeg mener at det aldri har vært viktigere å ha en jevnlig yogapraksis for egen fysiske og ikke minst mentale helse.

Jeg elsker å dele av min yogaglede med andre. Nye yogakurs starter i uke 42, jeg gleder meg og ønsker nye og gamle yogiser varmt velkommen på matten.

Les mer om mine ulike yogakurs her:

.

.

.

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder