Yoga lærer deg å akseptere

Mine tanker om yoga, praksis og aksept.

I yoga arbeider vi med aksept som tidvis kan føles utfordrende og vanskelig.

I alle yogasjangere og spesielt i myk og yin yoga arbeider vi mye med å hvile, gi slipp og holde hver stilling over tid. Vi arbeider med å akseptere praksisen og kroppen som den er her og nå. Vi lytter inn og lærer kroppen og akseptere og kjenner etter uten å presse den mer enn det som er ok.

Jeg har opplevd at rolig yoga kan være utfordrende man blir rastløs, irritert og ukomfortabel under praksisen. I dagens samfunn opplever dessverre mange at det er utfordrende å slappe av og kjenne inn da man ubevisst spenner kroppen.

Ved å arbeide med å la kroppen hvile, spenne av og gi slipp vil du oppleve en større flyt i livet både kroppslig og mentalt. Du blir mer tilstede og raus overfor andre men aller viktigst ovenfor deg selv. Å akseptere gjør at vi blir roligere, evner å respondere på en bedre måte og vi åpner opp for en bedre flyt i hverdagen.

Livet er utfordrende, man blir aldri ferdig utlært eller en mester i å leve. Men, vi kan bli en mester i å øve oss på å leve – leve godt!

Jeg gleder meg enormt til å treffe gamle og nye yogiser på matten førstkommende uke og ønsker dere varmt velkommen!

Namaste

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder