Yogaflow

På yogamatten flyter vi med kroppen, pusten, øvelsene og sinnet - vi gir slipp på kontrollbehovet og illusjonen om hvordan ting bør være
yoga

Har du noen gang tenkt på hvordan vi mennesker flyter med naturen?

F.eks når vi svømmer eller er ute på båt og flyter med bølgene?! Hvordan vi møter bølgene, hvordan kroppen og hodet automatisk forstår at hvis bølgene er høye, så kan vi ikke stritte imot. Vi må flyte med og for hver gang en ny bølge kommer så gir man slipp på kontrollen og omfavner bølgen som den er.

Vi hengir oss ofte ikke til hverdagen og livet på samme måte. Vi går ofte i de samme sporene og prøver å stritte i mot utfordringer og hendelser som skjer oss – vi ønsker å kontrollere hvordan livet skal skje.

Husk at når du er i vannet omringet av bølger, så vet sinnet at du ikke kan kontrollere bølgene. Du må være i flyt med den, og først da blir det samspill mellom deg og bølgene.

På yogamatten forenes kropp og sinn

På yogamatten flyter vi med kroppen, pusten, øvelsene og sinnet – vi gir slipp på kontrollbehovet og illusjonen om hvordan ting bør være – vi lar kropp og sinn forenes i fri flyt. Vi bruker pusten som et verktøy til å komme dypere inn i øvelsene og forankre økt indre stillhet. Hver yogapraksis er ulik og unik!

Husk at når du våger å gi slipp på kontrollen – i livet og på matten – først da oppstår magien!

Jeg gleder meg til vi sees på yogamatten fra og med 23. august og jeg har fremdeles noen ledige plasser igjen på noen av kursene – book din plass her:

Namaste fra Marie

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder