Yogapraksis, mindfulness og meditasjon

Yogapraksis, mindfulness, pust og meditasjon er for meg et levesett og en livsstil.
yoga

Yogapraksis, mindfulness, pust og meditasjon er for meg mye mer enn fysisk trening og ro – det er et levesett og en livsstil.

I mange år har jeg hatt et mål som jeg har arbeidet mot og jeg har våget å tro at jeg når det. Mange vil gjerne undre seg over hvordan jeg kan si at jeg lever i øyeblikket hvis jeg hele tiden arbeider mot å nå et mål….

Tør å leve i nået

Mitt svar er: For meg er det nettopp det som gjør at jeg lever her og nå. Jeg bærer målet og visjonen inne i meg. Jeg våger å tro på de universelle lovene om å tiltrekke meg fremtiden og målet som jeg drømmer om.

Jeg har konkretisert, notert og manifestert hvordan fremtiden kjennes og er. Jeg har våget å tro og leve min drøm som gjør at jeg kan leve tilstede og i takknemlighet for alle livets undere og mirakler på veien mot målet.

Våg å leve din drøm

Husk at å ha planer og drømmer gjør at du blir mer bevisst og tilstede i deg selv – Våg å leve din drøm!

Les mer om yogapraksis her:

Namaste fra Marie

Foto: Irene Sletvik

Del dette innlegget

yoga

Marie Ruud Skogedal

Marie Ruud Skogedal er Yogalærer og daglig leder i Spiritus Yoga Marie. Hun har praktisert yoga i 12 år og har flere års erfaring i å undervise Ashtanga – Vinyasa, aktiv, senior, myk, herre og yin yoga.

Personvern og cookies

Spiritusyoga.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Les mer

Yogaweekend i Vakre Hardanger

Bli med å dykke dypere inn i din yogapraksis i naturskjønne omgivelser på Hardangerfjord hotell 

Påmeldingsfrist

Dager
Timer
Minutter
Sekunder